WAT WE DOEN

Wat kan WEBVERSIO voor u betekenen? Vanuit onze ervaring hebben we onderstaande activiteiten met succes uitgevoerd. In onze portfolio zijn een aantal cases uitgewerkt en visueel gemaakt voor u. Zo kunt u zien dat WEBVERSIO uw partner is op het gebied van webdesign, grafisch ontwerp en internetdiensten.

 • WEBDESIGN: Beleef en ervaar webdesign, versterk uw identiteit online
 • WEBHOSTING: Geavanceerd en kwalittatief platform in high availability cloud
 • WEBSITE MANAGEMENT: Geen reden tot onrust met website management
 • BRANDING & IDENTITY: Want uw naam moet voor zichzelf spreken
 • CONSULTANCY: Ervaar de waarde van onze kennis

Een goed gesprek doet wonderen.

Laat uw nummer achter en wij bellen u terug of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek!
Bel mij!

KERNACTIVITEITEN

Een website is het visitekaartje van de onderneming. Een goed webdesign sluit nadeloos bij de identitieit en het imago van de onderneming aan.
Het webdesign oftewel de vormgeving van de website straalt professionaliteit en betrouwbaarheid uit en zorgt dat de website functioneel en doeltreffend is. WEBVERSIO weet altijd de juiste balans te vinden. Wij hanteren een vaste prijs, u weet dus altijd meteen waar u aan toe bent!
WEBVERSIO biedt goedkope hosting pakketten in Nederland aan voor klanten die volledige controle willen.

Ons hosting pakketten zijn de ideale oplossing voor kleine en grote bedrijven. Al onze systemen zijn erg geavanceerd en goed schaalbaar om zo aan uw eisen te kunnen voldoen.

Wordpress is het meest gebruiksvriendelijke content management system (CMS) op de markt.

Met WordPress als motor van uw website zorgen wij voor een eenvoudig te beheren website aan de achterkant, maar ook een goed online vindbare website (SEO technisch) aan de voorkant. U beschikt standaard over tal van functionaliteiten en mogelijkheden.

De standaard functionaliteiten voor uw WordPress website kunnen uiteraard worden uitgebreid met op-maat WordPress programmeerwerk en design door onze specialisten zodat uw website altijd volledig voldoet aan uw wensen en een unieke uitstraling heeft.

Branding verteld het verhaal dat u wilt overbrengen aan iedereen die in contact komt met uw merk. Het is het gevoel, de beleving, de emotie die een klant ervaart bij het product of dienst van uw organisatie.

Daarnaast creëert branding eenheid, focus en continuïteit, het is een kompas voor uw onderneming of organisatie.

Identity vereist een goed zichtbare positie van een sterke merkidentiteit. Het verhaal en de unieke waarden achter uw merk of product zorgen ervoor dat de klant zich kan verbinden en die verbinding is essentieel!

Identiteit zorgt voor echtheid en herkenbaarheid waardoor de klant voor uw dienst of product zal kiezen.

Advies en technische ondersteuning bij nieuwe ontwikkelingen zijn terugkerende vraagstukken. WEBVERSIO speelt graag in op deze verzoeken met het aanbieden van de dienst Consultancy, een Web Consultant die één of meerdere dagen zijn kennis geheel in dienst stelt van de klant.

WEBVERSIO beschikt over een team van Web Consultants die zowel op reguliere basis als voor specifieke opdrachten advies geven en werkzaamheden op locatie verrichten waarbij de aandacht ligt in de functionaliteit, de inrichting en de presentatie daarvan binnen uw site. Onze Web Consultants kunnen u ook helpen als u (tijdelijk) geen beschikking heeft over een webmaster.

NEVENACTIVITEITEN

Zoekmachineoptimalisatie (Engels: search engine optimalisation of SEO) is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoelt om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor die webpagina relevante trefwoorden, trefwoordcombinatie(s) casu quo zoekterm(en).

Aangezien een vermelding in die organische resultaten gratis is, vormen de zoekresultaten een interessant alternatief voor zoekmachine-adverteren.

Onder zoekmachine-adverteren (Engels: Search Engine Advertising of SEA) wordt het tegen betaling plaatsen van advertenties boven en naast de gebruikelijke zoekresultaten verstaan. De advertentie wordt vertoond als een zoekmachinegebruiker een aan de advertentie gekoppeld woord of woordgroep intypt.

De adverteerder betaalt alleen voor de zoekmachinegebruikers die op één van zijn  advertenties klikken. De advertenties verwijzen naar een webpagina van de adverteerder.

Bij SEA kunnen drie doelstellingen worden onderscheiden. Ten eerste zo veel mogelijk vertoningen (bereik) genereren, ten tweede zo veel mogelijk ‘clicks’ realiseren en tot slot zo veel mogelijk conversies realiseren. Een conversie kan bijvoorbeeld bestaan uit een informatieaanvraag, een aanmelding of een aankoop. Elke doelstelling heeft zijn eigen strategie.

In Nederland zijn twee grote aanbieders van advertenties bij zoekmachines: Goolgle AdWords en Yahoo! Search Marketing.

Na het opleveren van een website stopt onze dienst niet!

Wij van WEBVERSIO vinden het uitermate belangrijk dat de klant goed overweg kan met het Content Management System en dus zelf weet hoe hij/zij de eigen site kan onderhouden.

Om u hierin te ondersteunen bieden wij van WEBVERSIO voor schappelijke prijzen verschillende workshops/trainingen aan.

Social media is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Naast particulieren richten ook steeds meer bedrijven zich op deze platformen. De voordelen zijn ondermeer: vergroting van naamsbekendheid, de concurrentie voor zijn, verbetering van zoekresultaten in Google en dat alles tegen zeer lage kosten.

Mocht u nog geen gebruik maken van deze platformen dan kunnen wij van WEBVERSIO het opzetten en inrichten van de betreffende accounts voor u verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Facebook-pagina, een Twitter-account of een LinkedIn bedrijfspagina in uw huisstijl.

Ook is het mogelijk tussen de platformen zelf berichten automatisch uit te wisselen: het zoegenaamde ‘auto-posting’. Als u bijvoorbeeld op Twitter een bericht plaatst, dan verschijnt het automatisch ook op Facebook en LinkedIn. En anderszijds, plaatst u een film op uw youtube-kanaal, dan wordt automatisch een link en preview op de andere platformen geplaatst.

Wilt u een groter bereik met uw website of blog? Dan is het mogelijk om uw blog-berichten niet alleen op uw website te plaatsen, maar tegelijkertijd op social media kanalen zoals Twitter, LinkedIn en Facebook. U hoeft daarvoor geen extra handelingen uit te voeren, het geschiedt geheel automatisch.

HOSTING PAKKETTEN

Pakket 'S'

3,99p/m
 • 1,5 GB Schijfruimte
 • 20 GB Dataverkeer
 • Gratis domeinnaam
 • Onbeperkt subdomeinen!
 • DirectAdmin controlepaneel

Pakket 'M'

9,99p/m
 • 3,0 GB Schijfruimte
 • 40 GB Dataverkeer
 • Gratis domeinnaam
 • Onbeperkt subdomeinen!
 • DirectAdmin controlepaneel

Pakket 'L'

19,99p/m
 • 6,0 GB Schijfruimte
 • 80 GB Dataverkeer
 • Gratis domeinnaam
 • Onbeperkt subdomeinen!
 • DirectAdmin controlepaneel

Vraag nu nog een vrijblijvende offerte aan!

Ook benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen dat past in uw budget?
Bij WEBVERSIO staat u nooit voor verrassingen.
Geef aan wat uw wensen zijn en wij stellen een passende offerte op.
Aanvraag offerte